Kroglice
       FRONT kompleti
       Mehanski markerji
       Elektronski markerji
       Markerji-dodatna oprema
       Maske
       Maske-dodatna oprema
       Zrak
       CO2
       Loaderji
       Cevi
       Cevi-dodatna oprema
       Transport
       Oblačila
       Oblačila-prosti čas
       Zaščitna oprema
       Rezervni deli
       Nega opreme
       JT SplatMaster za otroke
       Paintball granate
       Ostala oprema
       PAINTBALL OUTLET
       AIRSOFT BB
       AIRSOFT Pištole
       OUTDOOR Strelski pripomočki
Osebni prevzem

24. avgust 2020 - Vse naročene artikle lahko po predhodnem dogovoru prevzamete v prostorih podjetja na Ulici Staneta Severja 12, ob predhodni najavi in obvezno je nošenje obrazne maske ter razkuževanje rok! Informacije za vse artikle na 031 753 220
  Artikli v vaši košarici:
- Vaša košarica je prazna.

Skupaj za plačilo: 0,00 €
 
 
Vpišite iskano besedo:* Iščete lahko tudi po šifri.

       
Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Prodaja preko spleta se po trenutno veljavni standardni klasifikaciji dejavnosti uvršča pod trgovino na drobno po pošti. Zakon o varstvu potrošnikov opredeljuje tovrstno prodajo v poglavju "pogodbe sklenjene na daljavo".
Splošni pogoji poslovanja, ki so podani na spletni strani www.paintball-trgovina.com, so povzeti v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov

Podjetje Ines Portenšlager S.P. (v nadaljevanju ponudnik) omogoča kupcem preko spletne trgovine www.paintball-trgovina.com ( FRONT paintball trgovina) nakup športne paintball opreme. Kupec si lahko na spletu ogleda našo ponudbo. Storitev je na voljo 24 ur na dan. Medsebojne odnose ponudnik in kupec urejata preko pogojev navedenih na naših spletnih straneh ter preko Zakona o varstvu potrošnikov.
Vsak kupec ob naročilu blaga preko spletne strani FRONT paintball trgovine vpiše zahtevane osebne podatke in jamči, da so podatki verodostojni. Hkrati dovoljuje, da ponudnik z njimi razpolaga v namene obdelave naročila in v namene obveščanja kupca o novostih in posebnih ponudbah na spletni strani FRONT paintball trgovine.

Pogodba oziroma naročilo, predračun in račun so shranjeni v našem informacijskem sistemu in so na voljo za vpogled kupcu kadarkoli.

Pogodbo na daljavo je možno skleniti samo v slovenskem jeziku.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani ali pokazani tretjim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla svojega e-poštnega naslova


DOSTOPNOST INFORMACIJ
(povzetek iz ZVP)

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, mora potrošnik dobiti v času, ki je primeren glede na sredstvo komunikacije, najkasneje pa preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, naslednje podatke:
1. firmo in sedež podjetja;
2. bistvene lastnosti blaga ali storitve, vključno z najkrajšim rokom trajanja pogodbe, če je predmet pogodbe trajna ali ponavljajoča se izpolnitev;
3. ceno blaga ali storitve, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami;
4. morebitne stroške dostave;
5. podrobnejšo ureditev plačila ter načina in roka dobave ali izpolnitve;
6. opis pravice do odstopa od pogodbe v skladu s 43.č členom tega zakona; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom nima pravice do odstopa mora biti o tem izrecno obveščen;
7. stroške, povezane z uporabo komunikacijskega sredstva, če se ti stroški razlikujejo od običajne osnovne tarife, ki jo potrošnik običajno plačuje;
8. rok veljavnosti ponudbe, še posebej cene


VELJAVNOST PONUDBE

Ponudba velja do datuma izpisanega na ponudbi. Po tem datumu podjetje Ines Portenšlager S.P. ni obvezano zagotoviti iste cene in dobaven roke, kot so bili podani ob naročilu ponudbe.

Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah veljajo samo za nakup preko spletne FRONT paintball trgovine.

Če izdelka ni na zalogi, si pridržujemo pravico da spremembe cene in vas bomo o tem nemudoma obvestili. V kolikor se s ceno ne boste strinjali, od nakupa lahko odstopite.

FRONT paintball trgovina si prizadeva, da bi vam na teh straneh prikazovali samo točne in verodostojne informacije. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in napake, ki bi morebiti lahko nastale iz vzrokov na katere nima vpliva.

Vse objavljene slike, specifikacije in tehnični podatki so simbolični in ne odražajo nujno dejanskega stanja.

Blago je do končnega plačila last podjetja Ines Portenšlager S.P.

NAROČANJE

Postopek naročanja je naveden v podstrani POGOSTA VPRAŠANJA na spletni strani www.paintball-trgovina.com.

Ines Portenšlager s.p. lahko naročilo tudi zavrne, če ugotovi, da ga pod danimi pogoji ne more izvesti. Predhodno kupca o tem obvesti in navede razloge za zavrnitev naročila, seveda če je to možno. Naročilo blaga velja kot potrditev pogodbe o nakupu.

Kupec po zaključku postopka naročila na naveden e-poštni naslov prejme podatke o naročilu. V tem sporočilu so informacije o nastanku naročila in povezava do spletnega mesta, kjer je shranjena ponudba v elektronski obliki. Podane so tudi povezave za hiter dostop do spletnih mest, kjer so kupcu na voljo vse informacije o njegovih pravicah ter informacije o ponudniku.


NAČINI PLAČILA

Plačilo blaga je možno na sledeče načine:
- preko TRR po izdani ponudbi oz. predračunu
- ob prevzemu blaga po poštni nakaznici


Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na spletni povezavi, ki jo kupec prejme ob naročilu blaga. Na zahtevo lahko kupec prejme tudi izpisano naročilo po pošti.

DOSTAVA BLAGA


Ponudnik bo blago dostavil v roku 2-5 delovnih dni, razen, če je predhodno dogovorjeno drugače.
Dobavni rok za artikle, ki se dobavljajo po naročilu stranke in niso na zalogi, se predhodno dogovori z naročnikom.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Ob dostavi kupec prejme račun, na katerem so navodila za dostop do dodatnih informacij glede pravice vračila blaga ter pogoji in način izvršitve same pravice.

Navedene so vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Stroške dostave naročenega blaga krije naročnik, po veljavnem poslovnem ceniku Pošte Slovenije za dostavo paketnih pošiljk na ozemlju Republike Slovenije.


CENE

DDV-ja ne obračunavamo, ker nismo davčni zavezanec za DDV (1. odst. 94. čl. ZDDV-1).

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (preko elektronske pošte ali telefona). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za kupca.

Opisi oznak za cene:

CENA ARTIKLA: Cena artikla v EUR brez DDV velja za artikle, ki so naprodaj v trgovini FRONT in cena za artikle, ki so naročeni preko spletne trgovine Countrywide Paintball ali www.paintball-trgovina.com.

REDNA CENA: Cena brez popustov za vse posamezne artikle, ki so navedeni v kompletu, oziroma skupna cena za posamezne artikle, če niso kupljeni v kompletu. Prav tako cena za posamezne artikle brez popusta.

CENA ZA KOMPLET: Skupna cena za artikle, ki so navedeni v kompletu, po ugodnejši-nižji ceni, ker so kupljeni v kompletu.

AKCIJSKA CENA: Cena za posamezni artikel, ki ga ponujamo po ugodnejši-nižji ceni. Ti artikli so dodatno označeni z znakom %.GARANCIJA

Blago sprejemamo v reklamacijo samo v originalni embalaži ter s priloženim računom oz. dobavnico ter z opisom napake.

V splošnem veljajo garancijski pogoji, kot jih opredeljujejo proizvajalci posameznega blaga in pa veljavni predpisi.


O garancijskih rokih za posamezne izdelke se pozanimajte pred naročilom. Paintball kroglice niso predmet reklamacije, če se ugotovi, da se z njimi ni ravnalo previdno ali so bile nepravilno skladiščene.


PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih (30) dneh od sporočila o odstopu. O nameravanem vračilu nas lahko kupec najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti (Ines Portenšlager S.P., Lackova cesta 43 A, 2000 Maribor) ali na kontaktni e-naslov info@paintball-trgovina.com. Vračilo prejetega blaga na naveden naslov v 14-ih dneh po prejetju, brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa.
Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe.

Stroške vračila krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. V primeru dostave na naše stroške Vam bomo obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Prosimo, da izdelek vrnete v originalni in nepoškodovani embalaži. Priložena mora biti kopija računa.

Vračilo blaga ne velja tudi v primeru artiklov izdelanih po meri naročnika ali izdelkov, ki jih ni v redni ponudbi in so bili naročeni na posebno zahtevo kupca.REKLAMACIJE, PRITOŽBE IN INFORMACIJE

V primeru reklamacije ali dodatnih informacij v povezavi s storitvami Ines Portenšlager S.P. , nas lahko kontaktirate po telefonu na št.:00386 31 753 220 preko elektronske pošte
info@paintball-trgovina.com, ali pa nam pišite po pošti na naslov:

Ines Portenšlager S.P.
Lackova cesta 43 A
2000 MariborVsi ostali podatki o podjetju so kupcu dosegljivi na spletni strani www.paintball-trgovina.com na zavihku INFORMACIJE.


POJASNILO

Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, prav tako lahko Ines Portenšlager S.P. brez predhodnega obvestila spreminja te pogoje.

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi z SPLOŠNIMI POGOJI SODELOVANJA nas lahko kadarkoli kontaktirate.

 
Spletna trgovina | Košarica | Pogoji poslovanja | Pogosta vprašanja | O podjetju

Copyright © 2008 Paintball Maribor - Vse pravice pridržane | Zasnova, oblika in programiranje: Specto